+359 (73) 88 20 02 | Office@vaniko.com

BG | EN

Проектиране и монтаж на смазочни системи

Начало / Проектиране и монтаж на смазочни системи

Ванико ООД предлага проектиране и монтаж на смазочни ситеми с компоненти на SKF Lubrication Systems. Едноточкова система за смазване SKF SYSTEM 24 с електро механично задвижване или със задвижване с газ под налягане автоматична смазочна система. Подходяща за широк обхват от приложения и условия на работа. Системата е лесна за монтаж и настройка. Доставя се готова за употреба.

Изграждане на еднолинейни системи работещи с масло и полутечни греси с клас на консистенция NLGI 00, 000. Системите са с интегрирано управление и възможност за увеличаване броя на точките за гресиране. Системата успешно се интегрира в металорежещи машини, смазване на вериги и др.

Изграждане на прогресивни системи работещи с греси с клас на консистенция NLGI 2. Системите са с интегрирано управление и възможност за увеличаване. Системата успешно се интегрира в строителни машини, тежко натоварени лагерни възли и др.

Изграждане на двулинейни системи работещи с греси с клас на консистенция NLGI 000 - NLGI 2. Системите са с интегрирано управление и възможност за увеличаване броя на точките за смазване. Системата успешно се интегрира в строителни машини, тежко натоварени лагерни възли разположени на големи разстояния, големи зъбни предавки и др.